Prodaja Остало (земљишта), Chunox Village, Corozal Town, Belize, Chunox, Corozal District, Belize C.A

Prodaja - Cod. 36808

  • Tipologija: Остало (земљишта)
  • Oblast: 38040.500 m²
  • Sobe: NA
  • Sprat: NA

Акреаге се налази 1/2 у градовима Цхунок, и пола изван граница града. Кулинарска вода би се могла увозити са линије воде Цхунок. Пут до реке је пут Владе, а очекује се да ће електрична енергија проширити пут, како се село шири. Најближи комшија је отприлике 1/2 миље, отприлике.
       Река повезује Прогрессо Лагуна са Лагуна Сеца, са 7 миља између њих. Некретнина је око 2 блока од Лагуне Сеца, која се празнује у залив Цхетумал и Карипско море. Јединствена карактеристика реке је да се кроз плима излази на два начина.
       9,4 хектара је грубо подељен у трећину. Три јутара су у парку попут атмосфере, са тифф травњаком (попут стављања зелене траве) најближе води. Бермудска трава још више успева од воде. Постоје зреле Буллет дрвеће које дотичу остатак врхунског екосистема, са стазама и отвореним подручјима око неких од њих. Истоцна граница је обрасли владини пут који је возио пре 20 година. То је тунел кроз вегетацију ових дана. Исто за јужну границу.
Недавно очишћивање оставило је неколико запаљених закрченица, али тифф травњак се већ враћа. Напуштена Маиа заједница може се истражити од реке која иде према Прогрессо лагуну, око 2 км од имовине. Пуно посла је обављено и имовина је очувана и спремна за развој.

ZABILJEŽENI POSJETI ZA MJESTO OVU NAJAVU

Posete podeljene prema državama posetilaca

Promena intervala podataka

Saznajte više o ovoj nekretnini


REALIGRO FREE ADVERT
Želim da primam najnovije informacije o sličnim ponudama
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Poništi
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB