Belize

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Belize

Некретнина на продају у Белизеу

Белизе је земља на источној обали Централне Америке, окренута према истоку на Карипским морем, док се на западу карактерише непроходна џунгла. Иза обале је величанствени Белизни баријерни гребен, корални гребен чији су бројни остаци, названи Цаи, испод нивоа мора и савршени су за посматрање морског живота. У срцу шуме налазе се рушевине империје Маја: Царацол је познат по својим пирамидама, Ламанаи, погледом на лагуну и Алтун Ха, камени бацањ из некадашњег главног града Белизеа.

Главни град је Белмопан. На северу се граничи са мексичком државом Куинтана Роо, на истоку гледа на Карипско море и Хондураски залив, на југ и запад, односно гватемалска одељења Изабала и Петена.

Без обзира да ли се селите у Белизе или тражите некретнине за продају у Белизеу или за инвестициону прилику, овај сектор некретнина је јефтин, велики и лако купљен од стране не-грађана.

Иако ће купци тражити некретнине за продају у Белизеу, а остали који траже оток живот, све више купаца жели да истражује разноликост копна.

Округ Цорозал има заједницу активних излаза који цене близину Мексика за куповину, разгледање и медицинске услуге. Залив и обала су предивни и цене су приступачне. Има много некретнина за продају у Белизеу, у близини Цоразал.

Белизе Цити и Белмопан имају многе велике куће и подручја у којима можете наћи многе некретнине на продају у Белизеу и упознати пословне људе и амбасадора.

Округ Цаио има прекрасне реке, огромна подручја и брежуљке која се протежу до границе са Гватемалом.

Даље на југ, према Пунта Горда, људи привлаче фарме, риболов и удаљену локацију. Ниједно мјесто није потпуно исто, а сорта је део Белизеа!

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 36808

Prodaja Остало (земљишта), Belize, Corozal Town, Chunox Village, Chunox, Corozal District, Belize C.A

4,988,542.78RSD
Prodaja
Остало (земљишта)

38040.500 m²
Акреаге се налази 1/2 у градовима Цхунок, и пола изван граница града. Кулинарска вода би се могла увозити са линије воде Цхунок. Пут до реке је пут Вл...
Cod. 31495

Prodaja Вила, Belize, Belize City, San Pedro, Nunez Properties, North San Pedro

36,374,791.14RSD
Prodaja
Вила

167.23 m²
Беаутифул 3 Спаваћа соба Мора Вила За продају од стране власника У Сан Педро, Белизе. Ова три спаваће собе, два купатила, у приватном власништву ...
Cod. 31383

Prodaja Вила, Belize, Belize City, San Pedro, North San Pedro

36,374,791.14RSD
Prodaja
Вила

167.23 m²
Ова три спаваће собе, два купатила, у приватном власништву рива вила завршен у јануару 2017. године има спектакуларан поглед на закат из удобности сво...
Cod. 16934

Prodaja Острво, Belize, Belmopan, Placencia, placencia

62,356,784.80RSD
Prodaja
Острво

2972.9 m²
Кул 10.5 тропско острво за продају на лепим Карибима земљи Белизе. острво се налази десет минута бродом од лепо туристичко село Плаценциа Белизе
Mapa, kretanje cena i statistika
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB